• Vadász utca 1.

    Vadász utca 1.

  • Zárda u.5.

    Zárda u.5.

  • Zárda u.5.

    Zárda u.5.

  • Dózsa György út 6.

    Dózsa György út 6.

  • Bajcsy-Zsilinszky utca 36.

    Bajcsy-Zsilinszky utca 36.

Alapműveleti Matematikaverseny - 2018

2018.05.15.

Április 23-án délután 2 órára az Alapműveleti Matematikaverseny eredményhirdetésére iskolánkból 5 tanulót hívtak meg az abonyi Somogyi Imre Általános Iskolába.

 Ebből még csak annyit tudhattunk meg, hogy ők szerepelnek az első 6 helyezett között. Így tényleg izgatottan vártuk a számunkra fontos információkat.

Az iskolában kedvesen fogadtak bennünket, és a köszöntő után egy ottani tanuló prózával és egy másik zenével emelte az ünnepi hangulatot. Utána sorban, évfolyamonként szólították ki a helyezetteket. Akantisz Nóra 5.c hatodik, Széchenyi Tamás 8.d ötödik, Oldal Júlia 6.c negyedik helyezést értek el.
A legeredményesebb versenyzőink első helyen végeztek:
Besenyi Dániel 5.a és Tóth Sára 6. b
Dani a pontszámai alapján az országos döntőbe is bejutott. Mindenki oklevelet és könyvjutalmat kapott. Nagyon örültünk. Jó volt hallani, hogy ötször is elhangzott iskolánk neve: Váci Mihály Katolikus Általános Iskola.
Büszkén indultunk haza.

A többiek pihenhettek, Daninak viszont elkezdődött az országos versenyre való felkészülés. Túl sok idő nem volt. A döntő május 12-én Marcaliban zajlott le. Dani derekasan helytállt, nagyon szép eredményt ért el a legjobbak között is, 12. lett.

Minden helyezettnek és a versenyen való minden résztvevőnek is gratulálunk!

vissza