• Vadász utca 1.

    Vadász utca 1.

  • Zárda u.5.

    Zárda u.5.

  • Zárda u.5.

    Zárda u.5.

  • Dózsa György út 6.

    Dózsa György út 6.

  • Bajcsy-Zsilinszky utca 36.

    Bajcsy-Zsilinszky utca 36.

Erzsébet-tábor Zánka

2019.08.21.

2019. augusztus 4-9.

Augusztus elején lehetőség kínálkozott 30 gyermek számára, hogy négy felnőtt kísérő jelenlétében részt vegyen a Zánkafürdőn megrendezett Erzsébet –táborban.  A csoport SNI, alsó és a felső tagozatos tanulókból állt azonos arányban. A változatos programkínálat biztosította, hogy a gyermekek jól érezzék magukat és sok élménnyel gazdagodjanak.  Részt vettünk a vízparton balatoni strandoláson, sárkányhajózáson, sétahajózáson, középkori csatajátékon, ásvány- és hagyományőrző lovasíjász bemutatón.

A tábor területén megtekintettük a Haditechnikai Parkot, a gyerekek többször trambulinozhattak. Az erdei kalandparkban kipróbálhatták ügyességüket az akadálypályákon és a mászófalon. Volt még íjászat, lézerharc, planetáriumi előadás és kézműves foglalkozás. Esténként zajlottak a tábornyitó és táborzáró ceremóniák, éjszakai akadályversenyek. A táncház és a tábortűz jó alkalom volt a közösségformálásra.

Köszönettel tartozunk a szervezésben részt vett munkatársaknak, akik segítettek abban, hogy a 30 gyermek jól érezze magát, sok emlékkel gazdagodva térjen haza. Bízunk abban, hogy jövőre is lesz lehetőségünk a tábori élmények folytatására, újbóli átélésére.

 

Béres Zoltánné

Juhász Erzsébet

Szabóné Urbán Ildikó

Halasi- Czalbert Pálné

Kísérő pedagógusok

vissza