• Vadász utca 1.

    Vadász utca 1.

  • Zárda u.5.

    Zárda u.5.

  • Zárda u.5.

    Zárda u.5.

  • Dózsa György út 6.

    Dózsa György út 6.

  • Bajcsy-Zsilinszky utca 36.

    Bajcsy-Zsilinszky utca 36.

Maradj talpon!

2016.10.16.

Szerda reggel kis csapatunk- a 8.a és b osztály - elindult Rákospalotára, a „Marad talpon!” adás felvételére.

Maradj talpon!



Szerda reggel kis csapatunk- a 8.a és b osztály - elindult Rákospalotára, a „Marad talpon!” adás felvételére.

Miután megérkeztünk, izgatottan szálltunk le a buszról és sétáltunk be az épületbe. A kabátunkat és a táskánkat kötelezően le kellett adni. Azután Sanyi bácsi, a „rendező” viccesen elmondta a kötelezően betartandó dolgokat: telefont tilos használni, nyugodtan kell ülni a felvétel alatt stb.

Nagy meglepetésünkre nemcsak mi, hanem egy monori iskolás csoport is részt vett a felvételen. Rajtuk kívül még voltak idősebb statiszták is, akik elláttak minket néhány jó tanáccsal. Miután leültünk, megérkezett Bajdik Bea, programunk szervezője, és leültetett bennünket a nézőtéren, mindkét oldalon egyenlő arányban.

Mire elkészültünk, megérkezett a műsorvezető, Gundel-Takács Gábor, akit fura volt élőben látni, hiszen eddig csak a tv-n keresztül ismertük. Végre elkezdődött a munka. Három adást vettek fel egyszerre! Közben persze voltak szünetek is.

Ezek alatt levegőzhettünk egy kicsit, felkereshettük a büfét, ebédelhettünk. A szervezők - nagy örömünkre - elvittek a kulisszák mögé, és beleshettünk egy picit az apró titkokba is. Sajnos a „zuhanást” senki sem próbálhatta ki.

Körülbelül este fél hét volt, mire végeztünk. Ezután indultunk haza. Köszönjük Melinda és Judit néninek, hogy részt vehettünk ezen a nem mindennapi programon.



Máté Laura Anna és Kovács Rebeka Anna 8.a

vissza