Kapcsolat

Váci Mihály Katolikus Általános Iskola

Fenntartó neve: Váci Egyházmegye

OM azonosító: 201744

Intézmény neve: Váci Mihály Katolikus Általános Iskola

Intézmény címe: 2760 Nagykáta, Vadász u. 1.

Intézmény levél címe: 2760 Nagykáta, Vadász u. 1.

Intézményvezető neve: Dr. Molnár István

Honlap: www.vacim.hu

E-mail: vacim13@gmail.com

Felső Tagozat:

2761 Nagykáta, Vadász u. 1.

Tel: 29/440-359

Mobil: 30/776-1469

 

Alsó Tagozat:

2760 Nagykáta, Zárda u. 5.

Tel.: 29/440-047

Mobil: 30/776-1468

 

SNI Tagozat:

2760 Nagykáta, Bajcsy-Zsilinszky utca 36.

Tel.: 29/442-087


ZAMÁRDI TÁBOR 2018

2018.09.12.

Június 21-én indult 46 diák és 5 pedagógus a zamárdi angol-német nyelvi táborba.

Immár 10. alkalommal táboroztunk itt. A megérkezés után elfogyasztottuk a finom ebédet, berendezkedtünk a szobákban és aztán irány a strand!Igyekeztünk kihasználni a szép időt, mert a többi napra lehűlést ígértek. Az esti programból nem maradhatott el a szokásos tábortűz a házak bemutatkozó műsorával. Ekkor kaptuk meg a tábori pólónkat is. 
Éjszaka már megérkeztek a felhők és villámok; nagy eső nem volt, de tényleg hűvösebb lett, ami ideális volt a nyelvi foglalkozások megtartására.Estére olyan szép idő lett, hogy a kilátó-túrát sem kellett elhalasztanunk. A naplemente gyönyörű volt, mint mindig.
Izgalommal vártuk a szombatot, mert különleges napnak ígérkezett. Siófokra utaztunk vonattal, ahol a kalózhajó személyzete várt ránk Sólyomszem kapitány vezetésével. Miközben egy órahosszat hajókáztunk a Balatonon, a vállalkozó szelleműeket kalózzá képezte ki Sólyomszem kapitány, sőt még feleséget is szerzett magának. A program után visszasétáltunk a városközpontba, és egy kicsit plázáztunk. Délután fél 4 felé ismét a táborban voltunk, és kedvenc sportunkat, a röplabdát gyakorolhattuk. Az este folyamán szentmisén vettünk részt a zamárdi Kisboldogasszony templomban. Mise után lesétáltunk a mólóra, és izgatottan kapcsolódtunk be a Foci VB nézésébe. 
Vasárnapra kicsivel jobb idő lett, így a bátrak bemerészkedhettek a Balatonba, a többiek humoros sportfeladatokkal szórakoztatták magukat.
Hétfőn a reggeli után eredményhirdetés volt. Mindenki oklevéllel és egy csomó édességgel lett gazdagabb. Kicsit szomorúan indultunk hazafelé, mert a sok élménnyel teli nap gyorsan elröppent.
Köszönjük Király Ildikó , Nagy Zsuzsanna és Ötvösné Andi néninek, illetve Tóth Gábor és Aszódi Csaba bácsinak ezt a felejthetetlen tábort.

Szabó Evelin 8.b

vissza