NAGYMAROSI IFJÚSÁGI TALÁLKOZÓ

2017.05.21.

SZOMBAT REGGEL NAGYON BOLDOGAN SZÁLLTUNK FEL A BUSZRA ÉS INDULTUNK NAGYMAROSRA, HISZEN IMMÁR A HARMADIK ALKALOMMAL VETTÜNK RÉSZT AZ IFJÚSÁGI TALÁLKOZÓN.

KICSIT IZGULTUNK IS , VAJON OTT LESZNEK–E AZ ELMÚLT ALKALOMMAL MEGISMERT BARÁTAINK, KEDVENC CSOPORTVEZETŐINK. AZ ODAFELE  VEZETŐ ÚT GYORSAN ELTELT, MÁR KILENC ÓRA ELŐTT ELKERÜLTÜNK A CSOPORTJAINKHOZ. AZ  5. ÉS 6. OSZTÁLYOSOK  A KISMAROSRA, A 7. ÉS 8. OSZTÁLYOSOK A NAGYMAROSRA. A NAP FOLYAMÁN ELSÉTÁLTUNK EGY RÉTRE, AHOL  A CSOPORTFOGLALKOZÁSOKAT  ÉS A JÁTÉKOKAT TARTOTTÁK.
A PROGRAM A DOMONKOS NŐVÉREK ELŐADÁSAI ALATT ZAJLOTT, ÍGY A NAGY KÖZÖSEN ELKÉSZÍTETT  ÉS  AZ AJÁNDÉKBA KAPOTT KIS PUZZLERA IS AZ Ő JELMONDATUK KERÜLT FEL : AZ IGAZSÁG SZABADDÁ TESZ.  A DÉLUTÁNI MISÉN AZ ÖTÖDIKESEK, HATODIKOSOK ÉS A KISEBBEK KÖZÖSEN VETTÜNK RÉSZT A TEMPLOMBAN, MAJD A MISE VÉGÉN BEVONULTUNK A TEMPLOMKERTBE A TÖBBI RÉSZTVEVŐHÖZ, ÉS EGYÜTT ÉNEKELVE VETTÜNK RÉSZT A MISE VÉGÉN. NAGYON JÓL ÉREZTÜK MAGUNKAT ( 526 GYEREKKEL KÖZÖSEN), ÉS MÁR BE IS ÍRTUK A NAPTÁRUNKBA, HOGY OKTÓBER HETEDIKÉN  NE FELEJTSÜNK A NAGYMAROSI BUSZRA ÚJRA FELSZÁLLNI.

vissza