• Vadász utca 1.

    Vadász utca 1.

  • Zárda u.5.

    Zárda u.5.

  • Zárda u.5.

    Zárda u.5.

  • Dózsa György út 6.

    Dózsa György út 6.

  • Bajcsy-Zsilinszky utca 36.

    Bajcsy-Zsilinszky utca 36.

Az alsó tagozaton járt a Mikulás

2022.12.07.

Nehéz nem használni a „Zárda utcában jár a Mikulás” címet, de a mindenki által ismert sajnálatos események miatt, a 14 alsó tagozatos osztály most több telephelyen éli mindennapjait.

 Ahogyan azonban azt is mindenki tapasztalhatta, mindenhol berendezkedtek a gyerekek és a pedagógusok is, így a Mikulás is akadály nélkül megérkezhetett mindenhová.

Köszönet Bodócsné Kati néni és a 3.b osztálynak, hogy a Könyvtár kupolatermében egy kedves műsorral is megörvendeztettek bennünket. A „gimnazista” kicsiket reggel egy egész Mikulás sorfal fogadta, majd a gimnáziumi kollégák jóvoltából a Mikulás is bekopogott minden osztályba. A Katolikus Plébánia Közösségi házában Zsolt atyával együtt Miklós püspök ajándékozta meg a gyerekeket! A képek tanulsága szerint a nehézségek ellenére, minden kisgyermek megtapasztalhatta azt az örömet, melyet a Mikulás érkezése jelentett. Köszönjük mindenki segítségét, a szülők támogatását és a felajánlásokat!

Külön köszönet a COOP Zrt-nek, akik valamennyi gyermeket megajándékoztak egy-egy Mikulás-csomaggal és Rugly Anitának és családjának a felajánlott üdítőitalokért!

vissza