„JÓNAK LENNI JÓ”

2017.12.12.

Iskolánk - immár hagyományosan - megrendezte adventi adománygyűjtő akcióját a Katolikus Karitász nagykátai csoportjához kapcsolódva.

 Ajándékokat gyűjtöttünk, melyeket az arra rászoruló kisgyermekes családokhoz juttatnak el a Karitász munkatársai. Az idei évben eddig soha nem látott mennyiségű csomag, 205 db gyönyörűen becsomagolt ajándék érkezett iskolánkba!

Köszönet érte minden nagylelkű és önzetlen adományozónak!

 

”A Jóság a természet legtisztább, leghatalmasabb gyökérhangja, amely vigasztal, ad, békét teremt, és sohasem rombol. Adtál-e már a benned rejlő Jóságból teljesen önzetlenül úgy, hogy semmi viszonzást nem vártál érte?”

Önök, Kedves Szülők és Ti, kedves Gyerekek, adtatok. Adtatok önzetlenül, szeretetből, jóságból. Adtatok azért, hogy örömet szerezzetek, mosolyt varázsoljatok társaitok arcára. Adtatok azért, hogy szebbé tegyétek mások Ünnepét. S ezért nem vártok köszönetet, elismerést. Én azonban egészen biztos vagyok abban, hogy Szenteste sok-sok kisgyermek fog hálával gondolni ismeretlenül is Rátok, és fog egy köszönömöt suttogni.

Őszinte szívvel kívánom, hogy amikor Szenteste a csillogó karácsonyfa fényeinél családotokkal együtt ünneplitek a kis Jézus születését, érezzétek meg a felétek áradó szeretetet!

     Szeretettel kívánok  Áldott Ünnepeket minden jó szándékú segítőnknek!

 

Nagykáta, 2017. december 12.                    

Juhosné Révész Erzsébet  igh.    

 

vissza