ADVENTI LÉLEKMELENGETŐ A ZÁRDA UTCÁBAN

2019.12.19.

Az alsós tantestület nevében kívánunk áldott, békés, kegyelemben teljes szent karácsonyi ünnepeket!

„A puha hóban, csillagokban,
az ünnepi foszlós kalácson
láthatatlanul ott a jel,
hogy itt van újra a karácsony.

 

Mint szomjazónak a pohár víz,
úgy kell mindig e kis melegség,
hisz arra született az ember,
hogy szeressen és szeressék.

 

S hogy ne a hóban, csillagokban,
ne ünnepi foszlós kalácson,
ne díszített fákon, hanem
a szívekben legyen karácsony.”

 

Szilágyi Domonkos sorai remekül kifejezik azt, amit közvetíteni szerettünk volna Adventi Lélekmelengető rendezvényünkön. Minden fáradozásunk feledésbe merült, mikor láthattuk gyermekeink szemében a ragyogást. Valódi nagy örömet jelentett számunkra, hogy ilyen sokan ellátogattak szerény kis ünnepségünkre.

Igazi lelket melengető volt látni a gyermekek műsorát, a táncokat, hallgatni a verseket, és a szinte angyali hangokon megszólaló énekeket. Hisszük azt, hogy ez a rendezvény is egy szegletkövet jelent abban az összefogásban, amely iskolánk és a családok, a gyermekek, a szülők és nevelők között kell, hogy megvalósuljon azért, hogy a reánk bízott gyermekek nevelését, a szép, a jó, és az igaz felé terelgetését megvalósíthassuk.

Köszönetünket fejezzük ki a szülőknek a rengeteg ajándéktárgyért, melyet az adventi várárra ajánlottak fel, valamint hálásak vagyunk a befolyt támogatásokért is, melyet alsó tagozatos gyermekeinkre fogunk fordítani.

Köszönet illeti a gyermekeket felkészítő, az árusításban résztvevő, a pakolásban segédkező kollégákat is és köszönet mindenkinek, aki bármilyen formában segítette a rendezvény sikerét!

vissza