Angol nyelvi karácsonyi projektverseny

2023.05.10.

Ebben a tanévben a lelkes 5. a osztályosok közül két csapat is összejött a Hebe Kiadó egyfordulós karácsonyi projektversenyére.

A gyerekek nagyon sokat dolgoztak a feladatlappal és a kreatív, kézügyességet és fantáziát egyaránt igénylő feladatokkal, de meg is lett az eredménye a sok munkának, mert az április végén kihirdetett végeredmény alapján egyik csapatunk 98%-os, a másik pedig 97 %-os eredményt ért el, mely egy 3. és egy 5. helyezést jelentett számukra.

 

Mindkét csapat tagjai oklevélben részesültek, a 3. helyezettek, Hajnal-Nagy Anna, Koncz Benett és Darnyik Noel pedig még egy nagyon szép ajándékcsomagot is kapott. Az 5. helyezett csapat tanulói Hajnal-Nagy Abigél, Kovács Izabell és Szabó Anna Tímea voltak.

Felkészítő pedagógusuk: Szalóki Krisztina.

Két tanulónk írt pár gondolatot az élményeiről, melyet a versenyen való részvétel jelentett számukra:

 

„A jól illusztrált feladatok megoldásához használtam a kézi szótárt, valamint az internetet is egyaránt.

A Youtube videók igazán tetszettek, de az egyéni, kreatív kézműves feladat volt a személyes kedvencem, mert a feladatlap megoldása mellett megmutathattam az alkotói oldalamat is”. Hajnal-Nagy Anna 5.a

 

„A feladatok között volt olyan, amelyet azonnal megoldottam, és olyan is, amelyen törtem a fejemet. Igazán jó érzéssel töltött el, amikor végre rájöttem a megoldásra!
A szórakoztató időtöltés alatt új dolgokat is megismertem, például azt, hogy hogyan nevezik Angliában a Télapót, és azt is, hogy mit csinálnak a britek az adventi időszakban.” Hajnal-Nagy Abigél 5. a

 

 

Szalóki Krisztina

vissza