DÖK –nap az alsó tagozaton

2021.06.03.

Idén is nagy élményt jelentett alsós diákjainknak a sportos feladatokkal, ügyességi játékokkal tarkított DÖK-napi program.

Vidám, felszabadult hangulatban tornáztunk, zumbáztunk együtt az iskola udvarán, majd az 1. és 2. évfolyamos gyerekek sor- és váltóversenyen mérhették össze erejüket , izgalmas „tűzharcot” vívtak, tízórai után pedig 7 állomáson bizonyították ügyességüket. A játék végére igazi „hétpróbás legényekké és leányokká” váltak gyerkőceink.

A 3.-os és 4.-es diákok  kisétáltak a Városi Sportcsarnokhoz. Őket is érdekes feladatok várták: kötélhúzás, zsákban futás, mocsárjárás, ugrálókötelezés, karikakergető –hullahoppkarikákkal, gumis ugróiskola, labdahajsza…..

Örömmel és lelkesedéssel teljesítették a kihívásokat.

A Tájház népi gyerekjátékait is kipróbálhatták a gyerekek és a kiállítást is nagy érdeklődéssel nézték végig. Számukra is elmaradhatatlan  volt a nagy „tűzharcozás”.

Ezen a délelőttön  kihasználtuk a szabad levegőn a jó időt, élveztük a napsütést. Jókat játszottunk, győztünk vagy éppen vereséget tanultunk meg elviselni. Egészséges fáradtságot éreztünk, de mindenképpen nagyon jól éreztük magunkat mindannyian.

Sokat nevettünk egymáson, de magunkon is.

Köszönöm szépen a kollégák segítségét és jókedvét.

 

Bodócsné Horváth Katalin


vissza