Föld napi program

2018.04.21.

Április 20-án 3 csapat képviselte a jászberényi Terplán Zénó Ferences Gimnázium által megrendezett FÖLD NAPI vetélkedőn az iskolánkat.

A versenyen elsőként egy olyan csapatnevet kellett kitalálni a műanyaggal kapcsolatban, amelyet a későbbiekben egy versfaragásban  és egy "csapatnév ábrázolása műanyag kupakokkal" nevezetű feladatban kellett alkalmazniuk. A 13 csapatnak ezek mellett acivityt, képtöredék felismerőt, totót, tesztet, ki tippel a legjobban játékot, szelektív hulladékgyűjtős kukák színezését, szemét besorolási feladatokat kellett megoldaniuk.
A változatos teendőket a gyerekek nagyon élvezték, sokat nevettek. A program második részeként minden csapat virágot ültetett, majd visszamentünk az eredményhirdetésre. Minket ekkor nagy meglepetés ért, mert az egyik csapatunk a 3. helyen (Balogh Katica, Bencze Veronika és Hoppál Lehel részvételével), a másik csapatunk egyenlő pont miatt egy szétlövéses feladat miatt a második helyen végzett. (Borbély Zsolt, Adamecz János , Vincze Péter). Harmadik csapatunk ( Kovács Karolina, Muzsik Vivien, Kiss Fanni) szintén szép eredményt ért el.
Az uzsonnacsomagok kiosztása után egy másfél órás kirándulással zárult a nap a jászberényi állatkertben.

vissza