Pályaválasztási orientációs nap – október 8.

2021.10.10.

Már előző nap délután elkezdődött a készülődés.

 Az asztalosok munkapadokat, paravánokat, elkészült munkadarabokat készítettek be az egyik tanterembe. Pénteken kora reggel folytatódott a nyüzsgés, készültek az előadók. 8 órakor kezdődtek a szakmák bemutatói hét helyszínen. A középiskolákból érkezett oktatók, tanárok intézményük bemutatása mellett lehetőséget biztosítottak egyes szakmák eszközeinek kipróbálására is. Megismerhettük az informatikai, az elektronikai, az asztalos, pincér szakmákat, de a programozásról, a gimnáziumi oktatásról is szó volt.

Az 5. osztályok és a 6.c a könyvtárban szintén a pályaválasztás, a szakmák témakörét járták körbe Baradné Melinda néni könyvtáros segítségével. Köszönjük munkáját!

Köszönjük a Ceglédi SZC Nagykátai Ipari Szakképző Iskola, a Damjanich János Gimnázium és Mezőgazdasági Szakképző Iskola, a jászberényi Szent József Katolikus Elektronikai Technikum, Gimnázium és Kollégium, a szintén jászberényi Logiscool és a nagykőrösi Toldi Miklós Élelmiszeripari Szakképző Iskola és Kollégium segítségét programunk lebonyolításában.

Hálásak vagyunk a lelkes oktatóknak, intézményvezetőknek és a szakmunkástanulóknak.

vissza