TÓTH LILI VEZÉRLETÉVEL FANTASZTIKUSAK VOLTAK AZ ALSÓS LÁNYOK!

2018.04.11.

Mint vasárnap beszámoltam róla, ezüstérmesek lettek a Váci Mihály Katolikus Általános Iskola alsós lányai a sakkcsapatok diákolimpiai döntőjében Szombathelyen.

 27 csapat közül, TÓTH LILI, KENYÓ ZSÓFIA, SZARVAS NÓRA, OLAJOS ANNA összeállításban versenyeztek. Ezzel megismételték tavalyi döntős második helyüket, de kettő helyen változott a csapat. A lányok végig magabiztosan az egész verseny során dobogón voltak. 
A felsős lányok MIKUS MILÉNA, JANDÓ ANNA, TURBUCZ TÍMEA, AKANTISZ NÓRA összeállításban a 6. helyen végeztek, így díjasok lettek.
Kiváló eredmény! Minden dicséretet megérdemelnek, sok nagyváros iskoláját utasították maguk mögé.
Az alsós fiúk is nagyot küzdöttek GULYÁS DÉNES, FERENCZI ATTILA, BÖSZÖRMÉNYI GERGŐ, UDVARI MÁTYÁS, HERNÁDI ÁLMOS összeállításban, és a 13.helyen végeztek. Sajnos az utolsó két forduló gyengébben sikerült, pedig végig dobogó közelében voltunk. A csapat motorja Böszörményi Gergő volt a 8 meccsen szerzett 7 pontjával. A felsős fiúk a szombati nap után a hetedikek voltak, de a vasárnapi rosszul sikerült eredmények miatt visszacsúsztak a 17. helyre, UDVARI TAMÁS, MIKUS MÁTÉ, BESENYI DÁNIEL, KISS LEVENTE, BÖSZÖRMÉNYI DÁNIEL összeállításban. Itt Levente és Tamás remekelt. 
Gratulálunk az egész csapatnak, és köszönjük Dr.Molnár István Igazgató Úrnak, hogy az iskola és az iskola alapítványa anyagilag teljes mértékben hozzájárult a gyermekek döntőben való részvételéhez!

Társi Miklós

vissza